21 de mayo de 2005

El megatorneig

Ahír, divendres dia 20 de maig de 2005 es va inaugurar la 1ª edició del megatorneig de Pro Evolution Soccer 4. Edició emocionant com la que mes, amb 10 participants d'un alt nivell, 3 teles, 3 plays, i begudes/snacks variats. La jornada va durar desde les 7 de la tarde fins les 2 de la matinada. Una gran jornada, si senyor.
La jornada va anar agafant forma cap a les 10 de la nit, on ja comencaven a despuntar els semifinalistes, 4 afortunats escollits, que quedarán per la prosperitat per ser els primers semifinalistes del megatorneig.

La superfinalísima va quedar entre el Manchester United, amb el Joan Valls i el Milan, amb el Manél Pavón. Finalment, va guanyar el Manel, així que es va endur el premi, pero en Joan, el segon clasificat, tampoc es va anar amb les mans buides, ja que va guanyar el premi al pichichi del torneig, amb 16 gols d'en Van Nistelrooy, tot un record.

En definitiva, una gran jornada que esperem poder repetir, perque el que subscriu aixó, assegura que estará a la final ;-D

Aquí us deixó la direcció del creador de la web original del megatorneig: http://www.vallsweb.net/megatorneig/index.htm miréula, val la pena. En el proper post posaré las fotos dels guanyadors.

Salu2. Alex.

1 comentario:

Anónimo dijo...

naucil veliko